Huisreglement – Fysioservice – Den Helder
Rijkszee- en Marinehaven 1 1781ZZ Den Helder Tel:06-50500656

Fysioservice

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over de praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer.

Adresgegevens

Rijkszee- en Marinehaven 1
1781ZZ Den Helder
Tel:06-50500656
fysioservice@xs4all.nl

Huisreglement

Het team van Fysioservice heet u van harte welkom op de praktijk.

– U wordt verzocht bij de eerste behandeling uw verzekeringspasje en eventueel verwijzing van huisarts of specialist mee te nemen. Tevens wordt u verzocht om iedere behandeling een badlaken of een grote handdoek mee te nemen.

– het is verplicht om uw identiteitsgegevens (BSN) in de administratie op te nemen. Wilt u een geldig identiteitsbewijs meenemen?

– Fysiotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering.
Lees uw polisvoorwaarden door om zeker te zijn of u aanvullend verzekerd bent, hoeveel behandelingen u vergoed krijgt of tot welk bedrag u verzekerd bent. Bespreek dit met uw fysiotherapeut. Met alle zorgverzekeraars is een contract afgesloten. Wanneer u niet bent verzekerd krijgt u een factuur thuisgestuurd en wordt het huistarief berekend. Informatie over het huistarief vindt u in de wachtkamer en op de website.

– U kunt ons telefonisch bereiken gedurende de openingstijden. Indien de telefoon niet wordt opgenomen, kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat en wordt u teruggebeld. De behandeling wordt hierdoor zo min mogelijk onderbroken.

– Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Als u te laat afzegt worden kosten bij u in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt geen gemiste afspraak.

– Neem altijd, ook wanneer u de afspraken in uw eigen agenda noteert, uw afsprakenkaart mee. De therapeut kan daar de volgende afspraak op noteren.

– U kunt in de wachtkamer gebruik maken van de daar aanwezige krant/lectuur. Het is echter niet de bedoeling dat u de tijdschriften mee naar huis neemt.

– De praktijk is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw persoonlijke eigendommen. Neem deze daarom altijd mee naar de behandelkamer.

– Zonder uw toestemming worden er geen gegevens aan derden verstrekt. Om eventueel relevante gegevens te mogen verstrekken, wordt tijdens de eerste behandeling uw toestemming gevraagd. U mag altijd uw dossier inzien.

– We zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en therapeut. Daarom doet de praktijk mee aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Wilt u hier aan meedoen?

– Het meenemen van kinderen naar de praktijk is de verantwoording van de ouders zelf.
Graag willen wij u vragen de kinderen mee te nemen in de behandelruimte.

– Openingstijden

Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 08:00 – 17:00
Woensdag: 08:00 – 20:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:00 – 17:00

Door gebruik te maken van onze diensten verklaart u zich akkoord met ons huisreglement.